Geaccrediteerde nascholing
Menu

Annuleringsvoorwaarden

 

Opzeggen inschrijving opleiding of event

Deelname opleidingen en of events kunnen twee weken voor aanvang kosteloos worden geannuleerd via een brief of mail. Daarna zijn wij genoodzaakt het verschuldigde bedrag van de opleiding of het event alsnog in rekening te brengen. Neem vooral contact met ons op om te kijken of het mogelijk is de opleiding of het event door een collega te laten volgen. Bij een opleiding kunnen we ook kijken of u deze opleiding of andere opleiding op ander moment kunt volgen. We gaan graag in overleg om te kijken wat en of er iets mogelijk is. U kunt uw brief richten aan MOCuitgevers, parallelweg 25, 7213 VT Gorssel t.a.v. Marjolijn Margadant of stuur een mail naar marjolijn@accountancyvanmorgen.nl

 

Annuleren opleidingen bij onvoldoende inschrijvingen

Mochten er te weinig deelnemers zijn dan zal MOCuitgevers uiterlijk 14 dagen van te voren melden dat de opleiding niet doorgaat. In de meeste gevallen zal de opleiding doorgaan bij zes of meer deelnemers. Mocht de opleiding worden geannuleerd dan zullen wij ons uiterste best doen om deze op een ander moment door te laten gaan. Uiteraard kunt u op dat moment kosteloos annuleren mocht u niet op deze nieuwe datum kunnen of willen.

 

Opzeggen abonnement tijdschrift

Het abonnement op ons kwartaaltijdschrift start met een minimum looptijd van een jaar. De start van uw abonnement staat vermeld op uw factuur. Daarna wordt het abonnement automatisch verlengd met telkens een periode van een jaar. Wilt u het abonnement op het magazine opzeggen dan kunt u uw abonnement schriftelijk of per mail opzeggen. U kunt uw brief richten aan MOCuitgevers, parallelweg 25, 7213 VT Gorssel t.a.v. Corina Jonathans of stuur een maal naar corina@accountancyvanmorgen.nl. Houd er wel rekening mee dat uw abonnement minimaal één jaar loopt en na dit jaar er een opzegtermijn wordt gehanteerd van drie maanden.