Tijdschrift Familiebedrijven bestaat 10 jaar! Abonneer en ontvang 10% korting.

Multidisciplinaire nascholing voor de mkb-adviseur
Fiscale, juridische, financiële en accountancy-onderwerpen met het familiebedrijf als focus
Jaarlijks verschijnen er 4 themanummers inclusief kennistoetsen
Abonneren met 10% korting

geaccriteerde e-learning tfb

Tijdschrift Familiebedrijven 10 jaar!

Tijdschrift Familiebedrijven beleeft dit jaar haar tienjarig jubileum. Gestart in 2013 als PE-Tijdschrift voor de bedrijfsopvolging (Tigelaar-Klootwijk, hoofredacteur) richtte het zich met succes op een breed publiek aan mkb-adviseurs. Die sterke lijn werd in 2019 voortgezet met het Tijdschrift Familiebedrijven, met een bredere scope dan alleen de bedrijfsopvolging, en resulteerde in een vernieuwde (nascholings)titel, met Edwin Heithuis als nieuwe hoofdredacteur. Inmiddels kan de titel zich verheugen in een kleine 1.000 abonnees, een feit waar we heel trots op zijn!

Dit praktijkblad met PE-punten heeft in de afgelopen tien jaar haar bestaansrecht meer dan bewezen en heeft inmiddels een sterke positie verworven tussen de gerenommeerde vakbladen. Door de ontsluiting via Legal Intelligence vindt Tijdschrift Familiebedrijven inmiddels zijn weg bij accountantskantoren van groot tot klein, maar ook bij veel corporate finance-afdelingen, de grote advieskantoren, universiteiten en de overheid.

Overweegt u al langer een abonnement op deze titel, dan is nu het moment om met 10% jubileumkorting toe te slaan!

Ja, ik wil een abonnement

Waarom abonneren op Tijdschrift Familiebedrijven?

Betrouwbare kennis + nascholing

TF is veelvuldig in gebruik bij advieskantoren, overheid en universiteiten. TF staat onder een kundige redactie, met uitgebreide praktijk- en onderwijservaring. Auteurs die schrijven voor TF worden gescreend op praktijk- en onderwijservaring.

Actueel + praktijkgericht

De artikelen van TF zijn actueel en praktijkgericht, geschreven door ervaren auteurs, gericht op de praktijk en daarmee een uitstekend kader voor uw eigen beslissingen door het veelvuldig gebruik van praktijkcasussen.

Voordelig + efficiënt

TF kent met € 14,75 een lage prijs per PE-punt, zonder in te boeten op kwaliteit. U leest een artikel en sluit het af met een online toets en voldoet zo aan uw PE-verplichting, op een moment dat u het beste schikt.

Multidisciplinair + goed ontsloten

TF is een multidisciplinair tijdschrift dat artikelen publiceert over fiscale, juridische, financiële en accountancy-onderwerpen rondom een centraal gekozen thema met het familiebedrijf/mkb als focus. TF wordt onder meer ontsloten door Legal Intelligence.

Wat zeggen onze abonnees?

Leerdoelen en hoog kennisniveau

De doelstellingen staan bij het artikel. Je weet precies over welke kennis je beschikt wanneer je het artikel doorgenomen hebt.

Actueel en praktijkgericht

Het zijn goede op de praktijk afgestemde artikelen op een zeer hoog niveau geschreven.

Veelgestelde vragen

  • U kunt zich abonneren door het formulier in te vullen. Hierbij heeft u keuze uit een abonnement met of zonder kennistoetsen. Daarnaast kunt u voordelig een abonnement voor twee jaar afsluiten.

  • Uw abonnement loopt na 1 jaar automatisch door. Mocht u uw abonnement willen beëindigen, dan kunt u contact met ons opnemen.

  • Elke editie van Tijdschrift Familiebedrijven bevat zes nascholingsartikelen. De nascholingsartikelen zijn te vinden in de e-learning module in uw persoonlijk dossier. Afhankelijk van uw beroepsorganisatie kunt u per jaar maximaal 24 PE-punten behalen.

  • Tijdschrift Familiebedrijven is voor de adviseur van de (familiebedrijven)ondernemer in het mkb. Denk hierbij aan: accountants, belastingadviseurs, register valuators, bedrijfsopvolgingsadviseurs of notarissen/advocaten ondernemingsrecht.