Maak kennis met Tijdschrift Familiebedrijven en ontvang 1 kwartaaleditie naar keuze

Multidisciplinaire nascholing voor de mkb-adviseur
Elke kwartaal een tijdschrift met 6 diepgaande artikelen op het gebied van fiscaliteit, financiën, recht en accountancy
Maximaal 24 PE-punten per jaar behalen
Gratis proefnummerDirect abonneren

Een betrouwbare informatiebron

De artikelen van Tijdschrift Familiebedrijven zijn geschreven door ervaren auteurs en zijn gericht op de praktijk. Het tijdschrift biedt een kader voor eigen beslissingen door het veelvuldig gebruik van praktijkcasussen.

Meer informatie

geaccriteerde e-learning tfb

Betrouwbare informatiebron tfb

Geaccrediteerde e-learning

Het niveau van de PE-artikelen is verdiepend en gaat uit van een meer dan gemiddelde basiskennis van en praktische ervaring met het belastingrecht en aanpalende rechtsgebieden. De geaccrediteerde e-learning via de PE-artikelen levert maximaal 6 PE-punten per editie op, afhankelijk van de beroepsorganisatie.

Meer informatie

De voordelen van Tijdschrift Familiebedrijven

Betrouwbare kennis + nascholing

TF is veelvuldig in gebruik bij advieskantoren, overheid en universiteiten. TF staat onder een kundige redactie, met uitgebreide praktijk- en onderwijservaring. Auteurs die schrijven voor TF worden gescreend op praktijk- en onderwijservaring.

Actueel + praktijkgericht

De artikelen van TF zijn actueel en praktijkgericht, geschreven door ervaren auteurs, gericht op de praktijk en daarmee een uitstekend kader voor uw eigen beslissingen door het veelvuldig gebruik van praktijkcasussen.

Multidisciplinair + goed ontsloten

TF is een multidisciplinair tijdschrift dat artikelen publiceert over fiscale, juridische, financiële en accountancy-onderwerpen rondom een centraal gekozen thema met het familiebedrijf/mkb als focus. TF wordt onder meer ontsloten door Legal Intelligence.

Voordelig + efficiënt

TF kent met € 15,60 een lage prijs per PE-punt, zonder in te boeten op kwaliteit. U leest een artikel en sluit het af met een online toets en voldoet zo aan uw PE-verplichting, op een moment dat u het beste schikt.

Word expert op het gebied van familiebedrijven

TF is een multidisciplinair tijdschrift dat artikelen publiceert over fiscale, juridische, financiële en accountancy-onderwerpen rondom een centraal gekozen thema met het familiebedrijf/mkb als focus. Jaarlijks verschijnen 4 themanummers inclusief kennistoetsen. Elke kwartaaleditie bestaat uit 6 diepgaande artikelen waarmee u – afhankelijk van uw beroepsorganisatie – maximaal 24 PE-punten per jaar kunt behalen. 

Proefnummer aanvragen

proefnummer tf