Hoe werkt de e-learning per brancheorganisatie?

Organisatie Toetswijze Punten per editie Punten per jaar
NBA* NOB NOvA

NiRV** NOAB NEVOA

BOBB

KNB EPN

Iedere editie van Tijdschrift Familiebedrijven bevat zes nascholingsartikelen. De nascholingsartikelen zijn te vinden in de e-learning module in uw persoonlijk dossier. Ieder nascholingsartikel is afzonderlijk geaccrediteerd. Als u de tekst van het artikel met tussentoetsvragen doorloopt, vindt u aan het eind van het artikel de eindtoets. De e-learning tekst is dezelfde als die van het artikel in het tijdschrift, met verwijzingen naar externe bronnen. Voor ieder artikel dat u met goed gevolg aflegt ontvangt u 1 punt.  U slaagt voor de toets als u 3 van de 5  meerkeuzevragen juist hebt beantwoord. U hebt in totaal 3 pogingen. Zo kunt per editie 1,2,3,4,5 of 6 punten verdienen. U mag elke toets twee keer herkansen. 6 24
RB U schoolt na op editieniveau: u selecteert minimaal 4 PE-artikelen en maakt de online toets. U slaagt als u 60% van de vragen juist hebt beantwoord en ontvangt hiervoor een digitaal certifcaat ter waarde van maximaal 4 PE-punten in uw persoonlijk dossier. U mag de toets twee keer herkansen. MOCuitgevers registreert elk kwartaal uw punten in PE Online. max. 4 max. 16
RAB RFP Iedere editie van Tijdschrift Familiebedrijven bevat zes nascholingsartikelen. De nascholingsartikelen zijn te vinden in de e-learning module in uw persoonlijk dossier. Ieder nascholingsartikel is afzonderlijk geaccrediteerd. Als u de tekst van het artikel met tussentoetsvragen doorloopt, vindt u aan het eind van het artikel de eindtoets. De e-learning tekst is dezelfde als die van het artikel in het tijdschrift, met verwijzingen naar externe bronnen. Voor ieder artikel dat u met goed gevolg aflegt ontvangt u 1 punt. U slaagt voor de toets als u 3 van de 5  meerkeuzevragen juist hebt beantwoord. U hebt in totaal 3 pogingen. Zo kunt per editie 1,2,3,4,5 of 6 punten verdienen. U mag elke toets twee keer herkansen. U mag elke toets twee keer herkansen. 1-6 6
* De nascholing van het Tijdschrift Familiebedrijven wordt door de NBA gekenmerkt als gecertificeerde PE-uren (inclusief CRS-code per artikel).

NB. Vereniging van Registercontrollers: Mogelijk komt deze nascholing in aanmerking voor PE-punten/uren op grond van de VRC PE-Regeling. Zie ook de aanvullende voorwaarden omtrent schriftelijke cursussen en E-learning in Q&A nr. 16.

 

** Het NiRV accrediteert de fiscale, juridische, financiële en accountancyartikelen van Tijdschrift Familiebedrijven elk met 1 PE-punt.

 

screenshot van het puntenlogo van de NBA

screenshot van het puntenlogo van het Register Belastingadviseurs

screenshot van het puntenlogo van het Nederlands Instituut voor Register Valuators

screenshot van het puntenlogo van de BOBB

screenshot van het puntenlogo van het RAB register

screenshot van het puntenlogo van de NOAB

screenshot van het puntenlogo van de NEVOA

screenshot van het puntenlogo van de KNB

 

Proefabonnement Tijdschrift: €27,50 excl. btw
Tijdschrift Familiebedrijven (TF) is een multidisciplinair tijdschrift met artikelen over fiscale, juridische, financiële en accountancy-onderwerpen rondom een centraal gekozen thema met het familiebedrijf/mkb als focus. Tevens is het een tijdschrift waarmee lezers PE-punten kunnen verdienen door vragen te beantwoorden over de diverse artikelen.

Maak nu kennis met TF en ontvang een 1 kwartaaleditie naar keuze!

  • Bij een abonnement krijgt u de prijs van het proefnummer terug.
  • Proefnummers worden eenmalig verstrekt.

TF biedt u kennis + nascholing
TF is daarmee een betrouwbare bron. De artikelen zijn geschreven door ervaren auteurs en zijn gericht op de praktijk en bieden u een kader voor uw eigen beslissingen door het veelvuldig gebruik van praktijkcasussen. TF staat onder een kundige redactie, met uitgebreide praktijk- en onderwijservaring.
U kunt direct zien wat belangrijk is, wat de leerdoelen zijn en zo bepalen of u een onderwerp nader wilt bestuderen. Met TF leest u gericht en wordt u tegelijkertijd in de gelegenheid gesteld om aan uw PE-verplichting te voldoen.

Waarom TF?
-een betrouwbare informatiebron, in gebruik bij advieskantoren, overheid en universiteiten
-een betrouwbare onderwijsbron, die u in staat stelt het geleerde in de praktijk toe te passen

TF staat garant voor:
-actuele, praktijkgerichte artikelen
-multidisciplinaire (nascholings)artikelen
-lage prijs [bij een abonnement wordt de prijs van de proefperiode in mindering gebracht]
-gratis toegang tot de online bibliotheek

Proefnummer

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.