Hoe werkt de e-learning per brancheorganisatie?

Organisatie Toetswijze Punten per editie Punten per jaar
NBA* NOB NOvA

NiRV** NOAB NEVOA

BOBB SRFA***

KNB EPN

Iedere editie van Tijdschrift Familiebedrijven bevat zes nascholingsartikelen. De nascholingsartikelen zijn te vinden in de e-learning module in uw persoonlijk dossier. Ieder nascholingsartikel is afzonderlijk geaccrediteerd. Als u de tekst van het artikel met tussentoetsvragen doorloopt, vindt u aan het eind van het artikel de eindtoets. De e-learning tekst is dezelfde als die van het artikel in het tijdschrift, met verwijzingen naar externe bronnen. Voor ieder artikel dat u met goed gevolg aflegt ontvangt u 1 punt.  U slaagt voor de toets als u 3 van de 5  meerkeuzevragen juist hebt beantwoord. U hebt in totaal 3 pogingen. Zo kunt per editie 1,2,3,4,5 of 6 punten verdienen. U mag elke toets twee keer herkansen. 6 24
RB U schoolt na op editieniveau: u selecteert minimaal 4 PE-artikelen en maakt de online toets. U slaagt als u 60% van de vragen juist hebt beantwoord en ontvangt hiervoor een digitaal certifcaat ter waarde van maximaal 4 PE-punten in uw persoonlijk dossier. U mag de toets twee keer herkansen. MOCuitgevers registreert elk jaar uw punten in PE Online. U krijgt daarvan bericht. max. 4 max. 16
CFP RAB RFP Iedere editie van Tijdschrift Familiebedrijven bevat zes nascholingsartikelen. De nascholingsartikelen zijn te vinden in de e-learning module in uw persoonlijk dossier. Ieder nascholingsartikel is afzonderlijk geaccrediteerd. Als u de tekst van het artikel met tussentoetsvragen doorloopt, vindt u aan het eind van het artikel de eindtoets. De e-learning tekst is dezelfde als die van het artikel in het tijdschrift, met verwijzingen naar externe bronnen. Voor ieder artikel dat u met goed gevolg aflegt ontvangt u 1 punt. U slaagt voor de toets als u 3 van de 5  meerkeuzevragen juist hebt beantwoord. U hebt in totaal 3 pogingen. Zo kunt per editie 1,2,3,4,5 of 6 punten verdienen. U mag elke toets twee keer herkansen. U mag elke toets twee keer herkansen. 1-6 max. 6
VRC Uit: QA PE november 2021: “9. Zijn schriftelijke cursussen en E-learning ook cursussen in de zin van de PE-Regeling? Om deze vormen van educatie mee te laten tellen als cursussen moet er aan de volgende waarborgen worden voldaan: de lesstof wordt integraal doorgenomen, er is gelegenheid tot het stellen van vragen en er is een afsluitend examen.”
De nascholing van Tijdschrift Familiebedrijven voldoet aan bovenstaande voorwaarden: elke e-learning wordt afgesloten met een kennistoets van 5 meerkeuzevragen. Om te slagen voor deze kennistoets dienen 3 van de 5 vragen juist te worden beantwoord. Vragen kunnen worden gesteld aan redactie@tijdschriftfamiliebedrijven.nl.
6 24
* Na het (goed) doorlopen van een PE-artikel ontvangt u een digitaal certificaat in uw persoonlijk dossier, welke u kunt overleggen in het kader van uw POP.
** Het NiRV accrediteert de fiscale, juridische, financiële en accountancyartikelen van Tijdschrift Familiebedrijven elk met 1 PE-punt.
*** Het is de verantwoordelijkheid van de deelnemer of een cursus kwalificeert voor PE-punten.

6 uren

screenshot van het puntenlogo van het Register Belastingadviseurs

screenshot van het puntenlogo van het Nederlands Instituut voor Register Valuators

screenshot van het puntenlogo van de BOBB

screenshot van het puntenlogo van het RAB register

screenshot van het puntenlogo van de NOAB

screenshot van het puntenlogo van de NEVOA

screenshot van het puntenlogo van de KNB

 

 

 

Proefabonnement Tijdschrift Familiebedrijven

Tijdschrift Familiebedrijven (TF) is een multidisciplinair tijdschrift met artikelen over fiscale, juridische, financiële en accountancy-onderwerpen rondom een centraal gekozen thema met het familiebedrijf/mkb als focus. Tevens is het een tijdschrift waarmee lezers PE-punten kunnen verdienen door vragen te beantwoorden over de diverse artikelen.

Maak nu kennis met TF en ontvang een 1 kwartaaleditie naar keuze!

Proefnummer aanvragen

*Proefnummers worden eenmalig verstrekt.