Baseer uw leerdoelen voor uw POP op die van Tijdschrift Familiebedrijven!

Elk kwartaal een tijdschrift met 6 diepgaande artikelen op het gebied van fiscaliteit, financiën, recht en accountancy
6 uur netto onderwijs per kwartaal
Toetscertificaten in Mijn Nascholing
Bekijk de leerdoelen voor uw POPDirect abonneren

Bent u ook aan het nadenken over uw POP?

Eind maart is het weer zo ver, de deadline voor uw POP. U heeft uiteraard volledige vrijheid om hier zelf invulling aan te geven, maar u kunt u ook laten inspireren door onze kundige redactie en hun keuze voor de themanummers van dit jaar.

Onze themanummers van 2023

  • 2023/1 (jan)      Certificeren
  • 2023/2 (apr)      Vermogensplanning 2.0
  • 2023/3 (juli)      Sociaal ondernemen
  • 2023/4 (okt)      Dwaling
Bekijk de samenstelling van de nummers

geaccriteerde e-learning tfb

Liever eerst kennismaken met Tijdschrift Familiebedrijven?

Tijdschrift Familiebedrijven (TF) is een multidisciplinair tijdschrift met artikelen over fiscale, juridische, financiële en accountancy-onderwerpen rondom een centraal gekozen thema met het familiebedrijf/mkb als focus. Tevens is het een tijdschrift waarmee lezers PE-punten kunnen verdienen door vragen te beantwoorden over de diverse artikelen.

Maak nu kennis met TF en ontvang een 1 kwartaaleditie naar keuze!

Ja, stuur mij een proefnummer!

Nieuw PE-stelsel

Sinds 1 januari 2021 is voor de meeste accountants in het mkb het PE-systeem gewijzigd. De grondgedachte van het nieuwe systeem is dat vakbekwaamheid op veel meer verschillende manieren kan worden bijgehouden en ontwikkeld. Naast cursussen, trainingen en opleidingen volgen, kunt u nu ook denken aan artikelen en boeken lezen en/of schrijven, e-learnings volgen, zelf lesgeven e.d.

De e-learnings van Tijdschrift Familiebedrijven spelen hier op in. Via 24 e-learnings, verdeeld over 4 kwartaaledities, houdt u niet alleen uw vakgebied bij op dit terrein, maar kunt u ook voldoen aan de eisen die worden gesteld in het nieuwe PE-systeem.

Elke praktijkgerichte e-learning bestaat uit 1 uur netto-onderwijs van academisch niveau en wordt afgesloten met een toets van 5 meerkeuzevragen. Het certificaat bewijst dat u het onderwijs hebt gevolgd en behaald, handig voor uw portfolio.

Betrouwbare informatiebron tfb